Elk water kan aanspraak maken op een mineralengehalte.

Fout

Enkel natuurlijk mineraalwater heeft een stabiele mineralengehalte. Het legt ondergronds een lange weg af, wat voor een specifieke mineralisatie zorgt. Hierdoor heeft elk natuurlijk mineraalwater een unieke samenstelling en smaak.

Natuurlijk mineraalwater is ook het enige water dat aanspraak kan maken op een specifiek gehalte aan bepaalde mineralen of sporenelementen, in lijn met strenge criteria (bv. ‘calciumrijk’, wat overeenkomt met minstens 150 mg calcium per liter).

Dankzij zijn aanhoudende stabiliteit en de beschermingsmaatregelen waaraan het water moet voldoen, is het natuurlijk mineraalwater dat wij vandaag drinken hetzelfde dat binnen 50 jaar door onze kleinkinderen gedronken zal worden… even zuiver en natuurlijk.

Categories: Juist of Foutnieuws